Alleen zichtbaar voor leden met toegang tot de clubzone.
Je kunt dit later terugzetten vanuit de prullenbak.
Alleen leden met toegang tot de clubzone kunnen het plan bekijken.
Quotes, herinneringen en plannen worden online bewaard voor de toegelaten bezoekers. Je kunt je eigen bijdragen aanpassen, verwijderen, terugzetten en definitief wissen.
Wie van ons speel je samen op één scherm. Dilemmastemmen worden centraal bewaard: één stem per account. Je animatievoorkeur blijft op dit toestel.
Een export bevat de actieve groepsinhoud. Foto’s staan erin als verwijzing naar dit clubhuis; de fotobestanden zelf worden niet meegenomen.
Importeren voegt alleen ontbrekende items toe. Bestaande en verwijderde items blijven behouden.